HOME ALGEMENE INFO FORMULIEREN FOTO'S NIEUWSBRIEF INLOGGEN OUDERS

Nieuwsbrief augustus 2018

Thema’s
Op dit moment werken we over het thema ‘Oef, wat warm’.
Het thema is nog nooit zo goed uit de verf gekomen als deze keer. Vorige week waren het echt tropische dagen. We hebben veel extra drinkmomenten ingelast en dagelijks waterijsjes gegeten. De kinderen hebben heerlijk met water gespeeld. Vooral het lopen onder de sproeier is helemaal geweldig. Helaas kunnen we geen foto’s hiervan met jullie delen op Facebook. Maar we genieten echt met elkaar.


Personeel
Helaas gaat Lisette ons per 1 oktober verlaten. Ze heeft een nieuwe baan als gezinsondersteuner bij Triade in Emmeloord. We gaan Lisette enorm missen, maar wensen haar ook heel veel plezier met haar nieuwe uitdaging en werkkring. Nadere informatie omtrent het afscheid van Lisette volgt nog.
Wij gaan ondertussen op zoek naar een nieuw teamlid.

 

Stagiairs
In september krijgen we twee nieuwe stagiairs, Kelly en Lisa. De meiden stellen zich binnenkort in de nieuwsbrief voor.


Jarige kinderen
In deze periode zijn de volgende kinderen jarig:
Jelte wordt op 2 augustus 4 jaar
Femke wordt op 3 augustus 1 jaar
Noa wordt op 3 augustus 2 jaar
Luuk wordt op 13 augustus 2 jaar
Riaan wordt op 20 augustus 3 jaar
Fenne wordt op 24 augustus 1 jaar
Kai wordt op 7 september 2 jaar
Wout wordt op 13 september 2 jaar
Lucas wordt op 17 september 3 jaar
Damian wordt 22 september 1 jaar
Allemaal alvast van harte gefeliciteerd!

 

Afscheid van kinderen
We hebben inmiddels afscheid genomen van Mayson, Novah, Sam en Jelte. We wensen Mayson veel plezier op basisschool de Rank, Novah en Sam veel plezier op de peuterspeelzaal en Jelte veel plezier op basisschool de Tamarisk.


Nieuw geplaatste kindjes
Binnenkort starten de volgende kindjes bij Be CHILD:
Kilian, Leon, Eva, Finn en Quinn
Welkom allemaal en veel plezier bij Be CHILD!
 

Uitbreiding Be CHILD met een derde groep
Via deze nieuwsbrief maken we het nogmaals bekend:
Be CHILD gaat uitbreiden! Omdat we de vraag naar dagopvang niet aankunnen, ontstaat er momenteel een wachtlijst. We hebben er een poosje over na moeten denken, maar we hebben een oplossing gevonden. De begane grond van het woonhuis wordt verbouwd tot derde groep. We gaan zelf boven wonen op de eerste verdieping. Om alles mogelijk te maken moet er heel wat technisch aangepast worden om de begane grond te veranderen in een kinderdagverblijfruimte. Door de uitbreiding ontstaat capaciteit om 14 extra kinderen per dag op te vangen. De buitenspeelruimte wordt ook uitgebreid; de huidige privé tuin naast de woning wordt bij de speelplaats van Be CHILD getrokken. Hierdoor ontstaat een hele ruime en mooie speelplaats. De derde groep gaat Bengelweide heten.

 

Verbouwing woonhuis tot kinderdagverblijf.
De aannemer heeft 3 september in de planning staan voor de start van de verbouwing. De verbouwing neemt waarschijnlijk 8 weken in beslag. Omdat de aannemer in deze periode constant toegang tot de woning moet hebben, kan er door het personeel niet worden geparkeerd naast Be CHILD. Hierdoor zullen de overige parkeerplaatsen vóór Be CHILD al snel vol raken. Daarom vragen wij u om in deze periode, wanneer er even geen parkeerplaats beschikbaar is, op de weg langs de stoep te parkeren. We hopen op uw begrip en medewerking.

 

Studiedag op 14 september
Op 14 september hebben we met het hele team een studiedag. Be CHILD is dan gesloten. Op deze studiedag gaat de aannemer de vloer in het woonhuis open breken en boorwerkzaamheden uitvoeren. Dit veroorzaakt anders te veel overlast. Zo combineren we het noodzakelijke met het nuttige.

 

Warm weer
Bij warm weer mogen de kinderen zwemkleding meenemen. We kunnen dan lekker met de kinderen om de watertafel, of met de waterweg of in het zwembadje spelen.

 

Reservekleding
Willen jullie na de vakantie de reservekleding van de kinderen in de bakken weer even wisselen? Ongemerkt groeien de kinderen en zijn ze uit bepaalde maatjes gegroeid!

 Realisatie: Sybit - Software op Maat