HOME ALGEMENE INFO FORMULIEREN FOTO'S NIEUWSBRIEF INLOGGEN OUDERS

Nieuwsbrief juni 2019

Thema’s
Momenteel werken we over het thema “Verkeer”.
De eerste werkjes hangen alweer op de groepen.
In de kring zijn de kinderen aan het oefenen met het aanwijzen en benoemen van de verschillende voertuigen.
Ook hebben we de voertuigen gesorteerd. Wat gaat er op de weg, wat gaat er door de lucht en wat gaat er in het water?
Deze week zijn we met de kinderen naar de garage en de fietsenmaker geweest! Op maandag en dinsdag mochten wij bij Faber Autoservice komen kijken, op woensdag zijn we bij Klamer Fietsen langs geweest en op donderdag & vrijdag hebben we een kijkje genomen in de werkplaats van SRT Biddinghuizen. De kinderen vonden het fantastisch! Wij willen iedereen nog hartelijk bedanken voor de ontvangst.
Verder in de nieuwsbrief treft u foto’s van de uitstapjes.
Volgende week staat de wasstraat bij ons centraal. En met die hoge temperaturen is het ook wel lekker om zelf af te koelen. Zouden jullie badkleding voor de kinderen mee willen nemen?
De woordenlijst van het thema “Verkeer” treft u in de bijlage.


 

Personeel
De personeelsleden wisselen elkaar af met hun vakanties. Een paar personeelsleden hebben al lekker genoten van hun welverdiende vakantie en de anderen gaan er nog van genieten.

In de afgelopen periode zijn Nadia, Melissa en Rukiye bij ons begonnen. Melissa en Rukiye stellen zich hieronder aan u voor:

Melissa
Mijn naam is Melissa. Ik ben 26 jaar oud en woon in Swifterbant. Per 1 mei 2019 werk ik bij KDV Be CHILD. Na 3,5 jaar te hebben gewerkt in een productie bedrijf, heb ik nu een kans gekregen om mij verder te ontwikkelen in wat ik echt heel erg leuk vind en dat is met kinderen werken.
Ik heb ontzettend zin in deze nieuwe uitdaging en hoop een leuke tijd tegemoet te gaan!

 
Rukiye
Mijn naam is Rukiye, Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Kampen. İn mijn vrije tijd ga ik graag winkelen of lees ik een boek. Ook werk ik hiernaast bij de Mc Donald’s in Kampen. Per 20 mei ben ik bij Be CHİLD gestart. Ik kijk er enorm naar uit om de komende tijd in de kinderopvang te werken.!

 

Jarige kinderen
In deze periode zijn de volgende kinderen jarig (geweest):
Quinn is op 10 juni 1 jaar geworden
Noortje is 17 juni 1 jaar geworden
Stef is op 18 juni 2 jaar geworden
Chloé is op 20 juni 3 jaar geworden
Elena wordt op 1 juli 3 jaar
Nomi wordt op 3 juli 4 jaar
Laura wordt op 6 juli 2 jaar
Hanna wordt op 9 juli 3 jaar
Finn wordt op 12 juli 4 jaar
Milou wordt op 13 juli 4 jaar
Menno wordt op 20 juli 4 jaar
Riyaz wordt op 26 juli 4 jaar
Hidde wordt op 30 juli 3 jaar
Bram wordt op 25 juli 4 jaar
Yasmina wordt op 30 juli 4 jaar

Allemaal van harte gefeliciteerd!


Nieuw geplaatste kindjes
Intussen zijn de volgende kindjes bij Be CHILD gestart:
Lotte, Lysandro, Jazzlyn, Romy, Jayda en Hannah.
Alsnog welkom en veel plezier bij Be CHILD!


Afscheid van kinderen
We hebben inmiddels afscheid genomen van Indigo, Gijs en Mila. We wensen Indigo veel plezier op basisschool De Wingerd, Gijs op basischool De Klimboom en Mila op basisschool De Tamarisk.


Fotograaf
De fotograaf komt op donderdagochtend 11 juli 2019 weer langs om foto’s te nemen van de kinderen. De kinderen die op die dag bij ons in de kinderopvang zijn, worden al op de foto gezet. Komt uw kind normaal gesproken op een andere dag bij Be CHILD, dan kunt u uw kind inschrijven op de intekenlijst. Deze lijst hangt in de gang bij de informatie display. U kunt uw kind tot en met 5 juli 2019 inschrijven voor de fotograaf. Het mag ook per mail! Dit is echt de uiterste datum voor inschrijven. Daarna wordt het rooster gemaakt en kunt u zich niet meer inschrijven. U krijgt op maandag 7 juli meegedeeld wanneer u uw kind(eren) kunt komen brengen om een foto te laten nemen. We vragen wel uw medewerking om de tijd dat u bij Be CHILD bent beperkt te houden, omdat het anders erg druk wordt voor de kinderen die op die dag bij ons in de kinderopvang zijn. Broertjes en zusjes mogen meekomen, mits deze ook zijn ingeschreven op de intekenlijst of via de mail. Van broertjes en zusjes worden alleen foto’s gemaakt van hen samen.
 

Vakanties
Als u de periode van de (zomer)vakantie weet, wilt u dit dan aan ons doorgeven? Dan kunnen wij onze personeelsplanning ook voor de zomerperiode in orde gaan maken. Alvast bedankt voor de moeite!


Zonnebrand
We smeren de kinderen tijdens het zonnige weer in met Nivea zonnebrandcrème factor 50. Mocht uw kind hier niet tegen kunnen, laat het ons even weten. Wilt u dan even eigen zonnebrand meegeven ?


Parkeren
Het parkeren willen we toch weer onder de aandacht brengen. Wilt u alstublieft niet naast het gebouw parkeren en niet bij de Factorij? We weten dat het drukker wordt. De parkeerplaatsen naast het gebouw willen we graag door het personeel laten gebruiken.
Graag als de 6 parkeerplaatsen vol zijn op de weg naast het trottoir parkeren. Het is dan net een beetje verder lopen, maar dan hindert u niemand.
Alvast bedankt voor uw medewerking.
 

Namen in kleding/schoenen/eigendommen
Bij een aantal kinderen staan de namen al in de jassen en schoenen vermeld! Hartelijk dank dat is heel fijn!!! Toch zijn er nog veel schoenen en jassen zonder naam. Zouden jullie hier alsnog een naam in willen zetten?
Realisatie: Sybit - Software op Maat