HOME ALGEMENE INFO FORMULIEREN FOTO'S NIEUWSBRIEF INLOGGEN OUDERS

Nieuwsbrief maart 2020

Corona virus
We kunnen er niet omheen. We moeten met dit nare onderwerp starten. Intussen heeft het Corona virus het hele land in haar greep. Iedereen ondervindt de consequenties van deze vreselijke ziekte. Ook voor Be CHILD heeft het gevolgen. We zijn gesloten voor de ‘normale’ opvang. We missen onze kindjes enorm!
We bieden wel noodopvang voor de kinderen van ouders in de vitale beroepen. We zijn blij en trots dat ons team bereid is om hier hun steentje in bij te dragen! Meer informatie over de noodopvang kunt u lezen op onze website. We willen hier alleen nog de hoop uitspreken dat iedereen gezond mag blijven!


Thema’s
De afgelopen weken hebben we over het thema: de boerderij gewerkt. De komende weken werken we over het thema Lente en Pasen.
We zijn al met een aantal kinderen op de boerderij wezen kijken. Er zijn ook foto’s in deze nieuwsbrief toegevoegd. Helaas konden we niet alle bezoekjes door laten gaan door de Corona crisis.
In ieder geval een dankjewel aan de ouders die ons ontvangen hebben en die ons wilden ontvangen!


Personeel
Tamara is op 16 maart bevallen van haar zoontje Givano! Tamara en Lorenzo van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en Jaydee gefeliciteerd met je broertje. Het is natuurlijk wel vreemd dat je het geluk niet direct kan delen met familie en vrienden. Iedereen moet op afstand blijven om de kleine niet te besmetten. Wij moeten het kraambezoek helaas om dezelfde reden nog even uitstellen.

We mogen nog een mooi bericht delen.
Ramona is zwanger. We wensen Ramona een prettige zwangerschap toe!


BHV en EHBO
Het team van Be CHILD heeft intussen de theorie van EHBO en BHV afgerond via lessen en het maken van toetsen op de computer. Op donderdag 19 maart zouden we de praktijk dag hebben gehad, maar die kon niet doorgaan door de Corona crisis. We hopen samen met het bedrijf wat de training verzorgt zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden om ook de praktijktraining af te ronden.

 

Jarige kinderen
In deze periode zijn de volgende kinderen jarig (geweest):
Aleksander is op 18 maart 2 jaar geworden
Evan is op 23 maart 1 jaar geworden
Twan is op 23 maart 1 jaar geworden
Luca wordt 26 maart 4 jaar
Hannah wordt 27 maart 1 jaar
Lianne wordt 29 maart 3 jaar
Elise wordt op 9 april 3 jaar
Thomas wordt op 11 april 2 jaar
Jet wordt op 12 april 3 jaar
Sander wordt op 15 april 4 jaar
Kilian wordt op 19 april 2 jaar
Eva wordt op 20 april 2 jaar
Jojanneke wordt op 27 april 2 jaar
Max wordt op 28 april 4 jaar

Allemaal van harte gefeliciteerd!


Afscheid van kinderen
We hebben afscheid genomen van Maarten en Zofia. Maarten is 4 jaar geworden en inmiddels gestart op basisischool ‘Aan Boord’. We wensen Maarten veel plezier op school.
Zofia is samen met haar papa en mama verhuisd. We wensen jullie veel plezier in jullie nieuwe woonplaats.


Nieuwe kindjes
Helaas moeten we wachten met het opvangen van nieuwe kindjes tot de normale opvang weer kan starten, hoewel er al nieuwe kindjes zijn aangemeld….


Studiedag
Het is eerder al gemeld: de studiedag van donderdag 19 maart is niet doorgegaan. We hebben deze dag dan ook meteen gebruikt om noodopvang te bieden voor de ouders (uit de vitale beroepen) die hun kinderen wilden brengen. Gelukkig konden we op die dag opvang bieden aan acht kindjes, dus de dag is toch nog nuttig besteed.


Foto’s van verjaardagen
Ouders vragen ons regelmatig om foto’s op te sturen die we tijdens de verjaardag van een kind maken. We constateren dat dit ons (te) veel tijd kost. Daarom hebben we het volgende besloten. Als u foto’s van de verjaardag van uw kind wil hebben, kunt u een fototoestel bij ons afgeven om daarmee foto’s te nemen. Zo beschikt u direct over de eigen foto’s van
de verjaardag van uw kind. We vragen om uw begrip.
 

10 minuten gesprekken
Zoals ook beneden in de agenda staat, gaan de 10 minuten gesprekken op donderdag 31 maart en 2 april niet door vanwege de Corona crisis. We informeren u nader zodra we nieuwe data kunnen plannen.
 

Realisatie: Sybit - Software op Maat