HOME ALGEMENE INFO FORMULIEREN FOTO'S TARIEVEN OUDERPORTAAL KIDSADMIN

Algemene informatie

Goede opvang tegen een eerlijke prijs.

Be CHILD is een kleinschalig kinderdagverblijf met drie verticale groepen: Hummeltjesbos, Dreumeseiland en Bengelweide. We kiezen bewust voor opvang in verticale groepen, omdat kinderen ook van elkaar kunnen leren en broertjes en zusjes bij elkaar in één groep kunnen zijn. In elke groep is plaats voor 14 kinderen. 

Be CHILD biedt kwalitatief hoogwaardige opvang tegen zeer scherpe tarieven. Zonder aan kwaliteit af te willen doen, kunnen wij concurrerende prijzen bieden voor kinderopvang. U kunt onze prijzen gerust vergelijken met andere kinderdagverblijven in de directe omgeving. 

Klik aan de linkerkant op 'Tarieven' om de prijzen van onze kinderopvang te bekijken. 

Let op! Sommige kinderdagverblijven bieden zogenaamde 'basic' prijzen, waar o.a. voeding en luiers niet inbegrepen zijn. Daar kunt u onze prijzen het best vergelijken met de 'all inclusive' prijzen. 

Het leveren van goede kwaliteit van opvang krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Dat kunt u ook lezen in de beoordelingen die op verschillende beoordelingswebsites zijn ingevuld door ouders. Diverse links naar deze websites staan op onze startpagina (home) vermeld. 


Realisatie: Sybit - Software op Maat