HOME ALGEMENE INFO FORMULIEREN FOTO'S NIEUWSBRIEF INLOGGEN OUDERS

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Vanaf 1 september 2014 mag Be CHILD zich officieel aanbieder van VVE noemen. Hiermee is Be CHILD het eerste kleinschalige kinderdagverblijf binnen de gemeente Dronten dat Voorschoolse Educatie mag bieden aan de kinderen die deze stimulans kunnen gebruiken. 

VVE is bedoeld om op een gestructureerde en samenhangende manier de ontwikkeling van een kind te stimuleren op het gebied van taal, rekenen, motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Wij gebruiken de methode 'Uk en Puk' en hebben uitgebreide middelen om de ontwikkeling van ieder kind te stimuleren. We passen de VVE-methode  toe in het dagelijks ritme van de kinderen, bijvoorbeeld met thematisch werken. Daarnaast geven we VVE-geindiceerde kinderen extra individuele aandacht.

Marion brengt veel ervaring op VVE-gebied mee uit het kleuteronderwijs, waar ze eerst werkte. Op de plaatselijke basisschool DeTamarisk  was ze één van de leerkrachten die een VVE opleiding heeft gevolgd. In het basisonderwijs kon  Marion zich concentreren op Vroegschoolse Educatie. Nu kan de aandacht gericht worden op Voorschoolse Educatie aan de kindjes van Be CHILD.

Ons doel is om ieder kind op een speelse en stimulerende manier te helpen om zichzelf te ontwikkelen in een tempo dat bij het kind past. VVE biedt ook de kans om kinderen die nét dat beetje extra aandacht kunnen gebruiken een steuntje in de rug te geven bij hun ontwikkeling.

Als u meer vragen over VVE bij Be CHILD hebt, kunt u hierover contact met ons opnemen.
Realisatie: Sybit - Software op Maat